Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 334 km

Zes arrestaties na mishandeling in Goes

Toegevoegd: 25-03-2018, 12.22 uur
Zes arrestaties na mishandeling in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht in de Wijngaardstraat in Goes zes jonge mannen opgepakt na de mishandeling van een 19-jarige man uit die plaats.


Volgens het slachtoffer liep hij op zondag rond 04.25 uur in de Wijngaardstraat. Ter hoogte van de Koepoort zou hij een woordenwisseling hebben gehad met een groepje mannen. Hierna werd hij mishandeld. De politie wist even later zes verdachten te arresteren.

Het gaat om drie verdachten (17, 18, 19 jaar oud) uit Zierikzee, een 18-jarige man uit Nieuwerkerk, een 19-jarige man uit Kerkwerve en een 24-jarige man uit Goes. Ze zijn allemaal ingesloten voor verder onderzoek. De politie is op zoek naar getuigen en zoekt specifiek een man op een fiets die de vechtpartij gezien zou hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (26-3-2018 om 07:58)
Goed werk van de politie dat ze die gasten direct hebben kunnen aanhouden! Hopelijk worden ze flink gestraft en hersteld het slachtoffer spoedig van zijn verwondingen!
Kees (25-3-2018 om 20:40)
6 tegen 1... het zijn wel helden dat ze dat aandurven. Zwaar straffen!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren