Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omstandigheden bewusteloze man nog mysterie

Toegevoegd: 25-03-2018, 12.54 uur
Omstandigheden bewusteloze man nog mysterie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het is nog altijd onduidelijk wat er is gebeurd met de 41-jarige Utrechtenaar die in de nacht van vrijdag op zaterdag bewusteloos werd aangetroffen in Terneuzen.


De man was samen met een familielid uit geweest in Terneuzen en werd even na middernacht buiten bewustzijn aangetroffen vlakbij een hotel aan de Churchillllaan. "Hij werd naar het ziekenhuis gebracht maar is nog steeds buiten bewustzijn”, zo liet de politie zaterdagavond weten.

De politie heeft inmiddels iets meer zicht op wat de man precies gedaan heeft voordat hij buiten bewustzijn raakte. "In tegenstelling tot eerdere informatie zijn de mannen niet op de bruiloft in het hotel geweest. Wel zouden ze rond middernacht vanaf Cafe Bee richting het Oostelijk Bolwerk zijn gelopen", zo zegt de politie.

De politie heeft ook een kort signalement van de mannen vrijgegeven: "De twee hebben allebei een groot postuur. Eén van de mannen droeg een rode jas. Hij heeft kort haar en droeg een bril. De andere man is kaal en droeg een zwarte jas", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren