Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Auto botst tegen paal na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 26-03-2018, 10.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Bij een ongeluk op de Ritthemsestraat in Ritthem is vanmorgen een automobilist tegen een paal gebotst nadat deze moest uitwijken voor een vrachtwagen.


Het ongeval vond rond 09.15 uur plaats toen een bestuurder van een personenauto moest uitwijken voor een vrachtenwagen die op dat moment een bedrijventerrein verliet. Na de uitwijkmanoeuvre kwam de auto tegen een paal tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de bestuurder heeft onderzocht. Volgens de politie had hij mogelijk letsel opgelopen maar of de bestuurder naar het ziekenhuis is gebracht is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept. De betrokken partijen hebben verder samen de schade afgehandeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nightrider (1-4-2018 om 06:18)
Op rijles geleerd, nooit uitwijken! Nu kan hij misschien zelf voor de kosten opdraaien, als hij de vrachtauto geraakt had, kon de chauffeur van de vrachtauto dokken. Ze denken altijd : ik ben groot, de auto remt en wacht maar.
Cookie-instellingen beheren