Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pool rijdt auto vast op strand Renesse

Toegevoegd: 27-03-2018, 10.01 uur - Update: 27-03-2018, 10.04 uur
Pool rijdt auto vast op strand Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - De strandjeep van de brandweer Burgh-Haamstede is maandagavond uitgerukt nadat iemand op het strand zijn auto had vastgereden.


De automobilist, een Pool, had zijn voertuig vast gereden aan de vloedlijn op het strand bij strandpaviljoen Corazon bij de Rampweg in Renesse. Dat gebeurde bij opkomend water. De auto bleek tot aan zijn assen vast te staan. Met de brandweerjeep werd een poging gedaan het voertuig los te trekken, maar dat mislukte.

Met hulp van passerende brandweerlieden van de post Scharendijke is de auto uiteindelijk van het strand geduwd. Bij de duinovergang werd de Pool opgevangen door de politie. Hij kreeg een boete voor het rijden over het strand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (29-3-2018 om 09:17)
een boete??? betalen ze die wel en de overige kosten?? die zijn weer voor de belastingbetaler??
wim (28-3-2018 om 07:04)
Wat een stomme pool ieder kan toch zien dat dit niet kan
Cookie-instellingen beheren