Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Politie onderzoekt schietincident Sluis

Toegevoegd: 27-03-2018, 16.42 uur
Politie onderzoekt schietincident Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUIS - Bij de grens met België heeft maandag aan het einde van de middag mogelijk een schietincident plaatsgevonden. Er is volgens de politie echter geen aangifte gedaan.


Volgens de politie is gemeld dat rond 16.45 uur een zwarte auto vanuit België richting Sint Anna ter Muiden bij Sluis reed. “De auto werd achtervolgd door twee mannen op een motor. Vlak na de grens stopte de auto en vluchtte de bestuurder uit het voertuig. Hij werd hierop direct belaagd door de duo-passagier van de motor. Door deze man werd ook geschoten met een vuurwapen”, zo zegt de politie.

Al snel stapte de schutter weer achterop de motor. “Deze keerde vervolgens om en reed weg richting België. De man uit de zwarte auto stapte in zijn voertuig en verdween richting Sint Anna ter Muiden. Het is niet bekend of hij gewond is geraakt”, aldus de politie.

Bij de politie is geen aangifte gedaan van het schietincident, dus ook de identiteit van de bestuurder van de zwarte auto is niet bekend. Van deze auto is alleen gezien dat er Belgische kentekenplaten opzaten. Van de motorrijder en zijn passagier is ook geen signalement bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-3-2018 om 07:24)
Het zullen geen brave gasten geweest zijn gezien dat er geen aangifte gedaan is bij politie.
Erik (28-3-2018 om 06:33)
Tja, dat wordt dan een (bijna) onmogelijke klus voor de Belgische en Nederlandse "veldwachters" om de daders (en slachtoffer) te vinden...... :-(
Cookie-instellingen beheren