Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Bejaarde aangereden, bromfietser rijdt door

Toegevoegd: 28-03-2018, 09.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een 88-jarige vrouw is dinsdag door een bromfiets aangereden op een fietspad in Vlissingen. De bejaarde vrouw raakte gewond.


Het ongeval vond rond 18.50 uur plaats op een fietspad in de buurt van Steengrachtstraat. Volgens de politie is de bromfiets doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Het gaat om een vrouw van rond de 20 jaar met zwart haar op een oranje bruinkleurige bromfiets. Achterop zat een lange man van rond de 25 jaar.

De gewonde vrouw is na de valpartij opgevangen in een nabijgelegen woning. Er is een ambulance ter plaatse gekomen die het slachtoffer naar het ziekenhuis heeft gebracht. Over de ernst van het letsel is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (31-3-2018 om 16:40)
[email protected] Nee dan zijn 20 jarige veel veiliger bezig in het verkeer!
PIPPA (29-3-2018 om 13:07)
Ik hoop dat die mevrouw er weer bovenop komt ,ik vind het een schandaal dat je zomaar iemand in de steek laat, en zeker een oude dame! Ook al schrik je je te pletter ,begrijpelijk, maar je bent verplicht om hulp te verlenen.
adrie (29-3-2018 om 09:13)
Als dat meisje haar oma ( als ze die nog heeft) word aangereden....... zou ze het dan ook normaal vinden als de dader dan gewoon doorrijd en haar oma voor oud vuil op straat laat liggen?? Hoop dat ze zo stoer is om zich zelf aan te geven en met een bos bloemen haar excuus aan de vrouw gaat aanbieden
braqm (28-3-2018 om 23:36)
Wordt het niet eens tijd dat straffen veel zwaarder worden voor a-sociaal gedrag? 'k Heb niets te maken met jouw ongelukkige verleden of jouw gemiste opvoeding. Je maakt een fout en daarvoor kan je worden gestraft. Wie of wat je ook bent. Je wil alle rechten ontvangen uit een democratische staat?, dan zal je je ook zelf zo moeten opstellen om er gebruik van te kunnen (en te mogen) maken. Ongelukken zijn nagenoeg niet te voorkomen, maar ren niet weg. Totaal zinloos en absoluut niet correct !!
Biggetje (28-3-2018 om 16:04)
Meisje vsn 20? neem je verantwoordelijkheid. Een ongeluk kan iedereen overkomen maar een slachtoffer moederziel alleen laten is schandalig. Zeker mu het ook mog een oudere vrouw betreft
Panda (28-3-2018 om 13:41)
Vreselijk om iemand aan te rijden, en door te rijden. Het kan voor die mevrouw het einde van haar leven betekenen. Voor zulk aso gedrag zijn geen woorden. Het is te hopen, dat ze nog gepakt word en een forse straf krijgt.
Cookie-instellingen beheren