Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 387 km

Hardrijder is rijbewijs kwijt bij lasercontrole

Toegevoegd: 29-03-2018, 11.19 uur
De man reed gecorrigeerd 133 km/u waar 80 km/u is toegestaan.
De man reed gecorrigeerd 133 km/u waar 80 km/u is toegestaan.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - De politie heeft gisteravond bij Kruiningen het rijbewijs ingevorderd van een 42-jarige man uit Oisterwijk omdat hij te hard reed.


De man werd gecontroleerd op de Oude Rijksweg met een lasergun van de politie. Hij reed gecorrigeerd 133 km/u waar 80 km/u is toegestaan.

Verder zijn er nog andere automobilisten bekeurd voor snelheidsovertredingen bij Hansweert, Rilland en Waarde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freddy (31-3-2018 om 13:49)
Thijs lees bericht eens goed ruim 130 waar 80 is toegestaan dit is bewust niet iets te hard ruim boete auto op slot laters terug volledig op als het dit wordt misschien normaal doen wacht tot iemand die u kent is overleden of de rest van zijn leven invalliet
Freddy (30-3-2018 om 17:44)
curses opleggen en flinke boete dit willens en weten wat hij doet rijbewijs niet terug geven opnieuw op laten gaan zo iemand na 6 maand minstens
Thijs (29-3-2018 om 22:47)
@ko 30 is ook geen realistische snelheid voor een provinciale weg. Het is een hoofdweg binnen de bebouwde kom dus minimaal 50 is dat wel. Dat ze als gekken rijden zal wel meevallen. Mensen die 30 een normale snelheid vinden op een provinciale weg vinden 31 rijden al vaak 'rijden als gekken'. Net zoiets als 'invoegen met 60 op de snelweg is veilig'... Daarnaast heeft de politie wel wat belangrijkere dingen te doen aangezien er nog genoeg aangiftes op de plank liggen van slachtoffers van criminelen.
ko (29-3-2018 om 11:36)
Ga ook eens op de postweg in lewedorp staan hier geld een snelheid van 30km ze rijden hier als gekken en vooral de trekkers die rijden hier als malloten en in het weekend de motor rijders die gebruiken deze weg als circuit mocht dit zo doorgaan gaan we zelf maatregelen nemen om de snelheid er uit te halen de gemeente en de dorpsraad halen hier hun schouders op is bekend en controles zijn er nooit met boetes.
Cookie-instellingen beheren