Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Celstraf geëist voor dealen in harddrugs

Toegevoegd: 29-03-2018, 20.29 uur
Celstraf geëist voor dealen in harddrugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor het dealen in harddrugs is er donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg tegen de 42-jarige A. Y. uit Middelburg een gevangenisstraf van een jaar geëist.


Daarnaast eiste de officier van justitie als stok achter de deur zes maanden cel voorwaardelijk en verbeurd verklaring van zowel een auto als geld dat in zijn woning werd gevonden. Y. handelde niet in harddrugs, vond hijzelf. Hij kocht iets voor zichzelf en als vrienden daarom vroegen gaf hij ze cocaïne tegen een prijs die hij er zelf voor had betaald.

Dat duurde een jaar totdat de politie na een tip ingreep en er een einde aan zijn vriendendiensten kwam. In der auto waarin hij reed werd bijna drie gram coke aangetroffen en in zijn woning ontwaarde de politie in een kussen 1800 euro. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
e.k (31-3-2018 om 01:43)
peet hoe weet je dat het een buitenlander is met een nederlandse paspoort? dan heb ik een vermoeden dat jij ook van heb gekocht en dat jij hem kent
Peet (30-3-2018 om 12:45)
En zijn nederlandse paspoort afnemen en land uitzetten werkt veel beter ! Die paar maanden cel ( als hij die al krijgt ) leert hij niks van en Orionis betaald zijn uitkering ook nog tot maximaal 1 jaar cel / gevangenis.. Echt waar om te huilen !
Cookie-instellingen beheren