Weerbericht:
Vanochtend regen, 's middags droger. In de middag en avond veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij ongeluk Deltaweg Goes

Toegevoegd: 30-03-2018, 11.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een verkeersongeval op de Deltaweg (N256) tussen de brug Kats en Goes zijn vrijdagochtend twee personenauto's beschadigd geraakt.


Het ongeluk gebeurde kort na 10.30 uur. Vermoedelijk was er sprake van een kop-/staartaanrijding. De brandweer werd opgeroepen omdat gemeld werd dat er mogelijk sprake was van een beknelling. De ambulancedienst heeft ter plekke de betrokkenen onderzocht. Voor zover bekend is er niemand naar het ziekenhuis gebracht.

Eén van de voertuigen is afgevoerd door bergingsbedrijf De Moor. De aanrijding zorgde voor het nodige oponthoud. Het overige verkeer kon wel passeren, maar desondanks stond er in beide richtingen een flinke file. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750