Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Wegpiraat probeert auto van de weg te rijden

Toegevoegd: 30-03-2018, 17.04 uur - Update: 30-03-2018, 17.10 uur
Wegpiraat probeert auto van de weg te rijden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdagavond in Vlissingen iemand staande gehouden die op de A58 had geprobeerd iemand van de weg te rijden.


De automobilist zou verschillende keren erg dicht op een voorligger hebben gereden en ook nog eens iemand bijna van de weg hebben gereden. Eén van de andere weggebruikers belde volgens de politie de meldkamer en bleef achter de wegpiraat aanrijden totdat deze op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen staande kon worden gehouden.

Het gaat om een 40-jarige man uit Heusden. Na onderzoek bleek hij onder invloed te hebben gereden. Hij had namelijk anderhalf keer te veel alcohol op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (31-3-2018 om 09:14)
Van anderhalf keer teveel drank ga je nog niet zo rijden want dat zijn maar enkele pilsjes dus het is gewoon een aso ook zonder drank
wim (30-3-2018 om 19:26)
Wat zou die dronken chauffeur nu voor straf krijgen wegens de auto die voor reed blijft hinderen zelf bijna van de weg reed ,gelukkig heeft de politie hem staande gehouden, wat lees je toch vele malen te veel gedronken
Overmoed (30-3-2018 om 18:32)
Die was wat overmoedig geworden, door de drank waarschijnlijk. En gedacht dat de hele snelweg aan hem toebehoorde. Foutief gedacht, maar dat kwam door de drank. Ongelofelijk dat zulke stumperds nog aan het verkeer durven deel te nemen.
Cookie-instellingen beheren