Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Automobilist (19) drinkt ruim drie keer te veel

Toegevoegd: 31-03-2018, 07.32 uur
Automobilist (19) drinkt ruim drie keer te veel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Terneuzen een 19-jarige automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij had ruim drie keer te veel op.


Agenten zagen de man rijden in de wijk Othene. Hij viel op omdat hij op een rotonde niet de verplichte rijrichting volgde. De automobilist werd staande gehouden en rond de man bleek een "behoorlijke alcohollucht" te hangen.

De politie liet de man een ademanalyse doen en daaruit bleek dat hij als beginnend bestuurder ruim drie keer te veel alcohol had genuttigd. Na het opmaken van proces-verbaal mocht de man het politiebureau weer verlaten.

"Op de vraag of hij vervoer naar huis had, antwoordde hij dat zijn vader de auto kwam ophalen, maar dat hij zelf naar huis moest lopen. Dat vinden wij dan wel weer een sterk staaltje opvoeding", zo schrijft de politie op social media.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (1-4-2018 om 11:44)
@Marco, had jij dan gedacht dat de Politie voor taxi had moeten spelen. Kom op zeg. Het is te hopen dat hij de eerste jaren zijn geen auto meer mag rijden, en alle examens opnieuw moet doen.
Andre (1-4-2018 om 08:39)
Kunnen ze weer een boete geven voor openbare dronkenschap.
HK (31-3-2018 om 14:59)
Goed dat hij aan gehouden is en nooit geen rijbewijs meer
Michelle (31-3-2018 om 10:39)
Héél goed van die vader. Zou vaker moeten gebeuren!
peet (31-3-2018 om 09:23)
En weer mogen alle wietrokers gewoon doorrijden en alleen maar weer alcohol controle.Nu hebben ze een drugstest en politie vind het nog steeds te moeilijk of lastig of is bang voor drugsdealers enzo om drugstesten af te nemen.. Ik heb gister 1 kwartiertje voor de coffeeshop in Vlissiingen gestaan en telde 16 mensen die met blow rokende in de auto stapten die met gevarenlichten aan gewoon op de weg parkeerden om binnen drugs te kopen en gewoon wegreden en Politie doet niks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bumper; (31-3-2018 om 09:19)
petje af voor zijn vader, dat is optreden. als dit aso snotjochie op de tonronde iemand was tegen gekomen, met alle gevolgen van dien. bumper;
Cookie-instellingen beheren