Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zestien boetes bij controle Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 31-03-2018, 10.21 uur
Zestien boetes bij controle Vlissingen-Oost
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN-OOST - De politie heeft vrijdag in het havengebied van Vlissingen-Oost in totaal zestien bekeuringen uitgedeeld.


In totaal zijn er 81 voertuigen en zeven aanhangwagens gecontroleerd. Er werden vijf boetes uitgedeeld voor het niet dragen van een autogordel, twee maal voor het inhalen over een dubbele doorgetrokken streep, één maal voor het niet kunnen tonen van een ID-bewijs en één maal omdat een groot krat op de bijrijdersstoel het zicht van de bestuurder naar rechts ernstig belemmerde.

Ook deelde politie vier boetes uit voor het keren op een autoweg bij de wegwerkzaamheden aan de N254 bij Nieuwdorp, twee maal voor losliggende lading en één maal voor een onjuiste kentekenplaat op een aanhangwagen. Daarnaast werd op één voertuig beslag gelegd omdat de bestuurder een belastingschuld heeft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (31-3-2018 om 19:25)
Het kan aan mij liggen maar ik lees nooit dat er boetes uitgeschreven worden voor geen richting aangeven, bijna niemand doet dat nog en het staat duidelijk in de ergenis top 10 EN het is gevaarlijk!! Ook waren er hier (als je het mag geloven) geen mensen bezig met een smartphone achter het stuur? Hoe is het mogelijk, ik zie ze hele dagen en overal!
ger (31-3-2018 om 15:06)
goed zeg !!! deden ze dat maar eens veel vaker, je ziet heel veel fouts daar......
Cookie-instellingen beheren