Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Schade bij ongeluk Baskenburgplein Vlissingen

Toegevoegd: 31-03-2018, 15.06 uur
Foto 15 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (1-4-2018 om 08:55)
Tja, je kon er op wachten....Het was zaterdag super druk op de parkeerplaatsen rond het oude zwembad. Door activiteiten in de Baskenburghal was er bijna geen parkeerplaats meer vrij en dan rijden ze ook nog harder dan de toegestane 30 kmh .....
Peet (31-3-2018 om 17:48)
En weer geen drugstest of alcoholtest afgenomen.. Die komen weer lekke makkelijk weg.. Begrijp er niks van ik zie de hele dag blowende mensen achter stuur en je ruikt het vaak al en bij ongevallen nemen ze niet eens de moeite een test af te nemen.. Bij de coffeeshop komen 1500 klanten per dag op scooter fiets of auto die allemaal blowen en vaak in auto of op de fiets ook of thuis en dan rijden mag ook niet !!! Je blijft een weggebruiker ook op de fiets mag je niet stoned zijn !!! je kunt er per dag als agent wel 300.000 euro aan bekeuringen uitschrijven alleen maar voor de coffeeshop en in weekend uitgaan alle fietsers controleren op drugs en drank ook die zijn weggebruikers maar Politie doet er niks aan !!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren