Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Auto tegen boom Roosjesweg Aagtekerke

Toegevoegd: 31-03-2018, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Bij een verkeersongeval op de Roosjesweg tussen Aagtekerke en Domburg is zaterdagmiddag één auto beschadigd geraakt.


Door onbekende oorzaak raakte een Duitse automobilist rond 15.30 uur van de weg. Het voertuig kwam tegen een boom tot stilstand. Een omstander verleende eerste hulp. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De Mercedes liep behoorlijk wat schade op. Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland werd ingeseind om het voertuig te takelen. Het waterschap is in de rol van wegbeheerder ter plekke gekomen om de schade aan de bomen op te nemen. Tijdens de berging was de weg enige tijd volledig afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (2-4-2018 om 09:28)
hahaha misschien iets te lang naar het mooie landschap gekeken en dan rij je er zomaar maar in
Michelle (31-3-2018 om 18:38)
Zitten slapen?
't is toch wat (31-3-2018 om 18:33)
dit verbaast me niks; die Duitsers rijden hier altijd als gekken!! (Zeker 50 km waar je gewoon 80 mag...)
Cookie-instellingen beheren