Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Dronken trucker al slingerend over A58

Toegevoegd: 01-04-2018, 09.55 uur
De Poolse chauffeur bleek bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben.
De Poolse chauffeur bleek bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft zaterdagavond een vrachtwagenchauffeur aangehouden nadat deze al slingerend over de A58 had gereden.


De politie kreeg omstreeks half tien een melding over een vrachtwagen die kennelijk alle rijbanen van de snelweg nodig had om zijn bestemming te bereiken. Agenten gingen op pad en troffen de vrachtwagen uiteindelijk aan in de polder bij Rilland.

De Poolse chauffeur bleek volgens de politie bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Hij werd aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De vrachtwagen is afgesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (2-4-2018 om 14:56)
dit zijn rijdende moordwapens .hoeveel doden zijn er al niet gevallen door dit soort '' chauffeurs '' inrijden op files,wegafzettingen ,keren op de weg omdat ze verkeerd zijn enz .je zal ze maar tegen komen met je personen auto .zoals hier al opgemerkt het rijbewijs afpakken heeft geen nut .dat hebben ze in Polen zo weer terug .de eerste fout ligt bij de bedrijven die deze goedkope krachten liever hebben boven Nederlanders .en op ieder vrachtwagen en misschien ook alle auto's een alcoholslot verplichten .en rij en rust tijden veel beter controleren want rust ontbreekt ook nogal eens .slingeren betekend niet altijd drank maar ook vermoeidheid
Moeder (2-4-2018 om 14:19)
Regering moet zsm verbieden dat bedrijven mensen van buiten Nederland aannemen. Gewoon iedereen werk zoeken in eigen land. Het is een schande dat deze lui hier werken en veel minder verdienen dan Nederlandse chauffeurs. Maar ja, deze had schijnbaar wel geld voor drank..
P (2-4-2018 om 11:33)
Deze Europese broeders hebben hier vrijspel, iedereen weet dat wij de lasten dragers zijn en de ophoesters in dit Brussel pakket. Geef ze maar al dat werk hier en voor een stuiver laten werken, hoeveel onschuldige Nederlandse levens hebben dit soort figuren al gekost. Meer Oostblok in ons land!!! (Sarcasme)
ger (2-4-2018 om 09:24)
we kunnen klagen, opperen maar das en een roep in het niets, er is maar 1 ding wat regeert en dat is geld en dat is dan natuurlijk ten koste van de burger, milieu en veiligheid...
Jose (1-4-2018 om 23:37)
Beste mensen die hier reageren. Jullie hebben allemaal gelijk. Drinken en of drugs gebruiken, een telefoon gebruiken of wat dan ook je moet het gewoon niet doen. Ik zag er vorige week één zich scheren met een gangetje van 120km. Automobilisten en vrachtwagen chauffeurs dienen zich maar met één ding bezig te houden en dat is het rijden en anticiperen op je mede weggebruikers. Niemand hoor ik hier dat er zaterdag, dacht rond Amsterdam een Nederlandse vrachtwagenbestuurder een ernstig ongeval heeft veroorzaakt. Oorzaak..dronken achter het stuur. Gewoon geen druppel alcohol drinken als je de weg op moet of gaat.
Ronny (1-4-2018 om 22:28)
Ze moeten die bazen en hun postbusadresjes in het buitenland aanpakken, maar dat is te moeilijk geloof ik !!!!!!!
Cookie-instellingen beheren