Weerbericht:
Morgen enkele graden warmer en veel zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto naast afrit A58, bestuurder gewond

Toegevoegd: 01-04-2018, 15.47 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij de afrit van de A58 bij Rilland is zondagmiddag een personenauto van de weg geraakt. Eén persoon raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur. De bestuurder van het voertuig kwam uit de richting van Bergen op Zoom en raakte op de afrit van de weg. De auto kwam in de bosschages tot stilstand. De brandweer kwam ter plekke om assistentie te verlenen.

De gewonde is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Bergingsbedrijf Van Egeraat uit Rilland heeft de auto getakeld. Het voertuig is vermoedelijk total loss. Vanwege het ongeluk was de afrit enige tijd dicht. De snelweg was wel gewoon open. Tegen 15.30 uur was ook de afrit weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (2-4-2018 om 01:42)
@Anoniem: Ik zie t probleem ni?? Berger heeft een reflecterende jas aan en de afrit is geheel afgesloten. Wat in godsnaam is hier ZO onveilig??
Anoniem (1-4-2018 om 21:20)
Goede inzet van de hulpverleners. Alleen onvoorstelbaar dat Rijkswaterstaat de kleding van de berger goedkeur. Het blijven werkzaamheden op de snelweg waar veiligheid voor alles gaat. Hoop dat het slachtoffer het goedmaakt!!.