Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor kat op dak Vlissingen

Toegevoegd: 01-04-2018, 17.18 uur
Toen de brandweerlieden met het bakje van de hoogwerker bij het dak waren, vluchtte de kat weg.
Toen de brandweerlieden met het bakje van de hoogwerker bij het dak waren, vluchtte de kat weg.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse brandweer is zondagochtend uitgerukt voor een kat die op het dak van een pand aan de Badhuisstraat zat.


De hulpdiensten werden rond 11.40 uur geïnformeerd over een poes die al langere tijd op een dak zou zitten en er niet meer af zou kunnen of durven. De brandweer ging met de nieuwe hoogwerker 19-4451 ter plaatse om een poging te doen het dier van het dak te halen

 Toen de brandweerlieden met het bakje van de hoogwerker bij het dak waren, vluchtte de kat weg. Er zat voor de brandweer daarom niets anders op dan het dier verder met rust te laten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (7-4-2018 om 10:50)
Gea wat denk van de poep in de tuin van de katten van de buren? Dat is dan niet erg. Als ik een kropje sla wil pakken pak ik ook in de poep van katten. En wat vind je ervan als een kat bij je binnen piest? Dat is ons dus overkomen en dan ben je niet blij. En nee, ik haat de katten niet. De baasjes zouden wat meer verantwoordelijkheid moeten tonen en niet alleen de lusten van hun kat hebben maar ook de lasten. Schaf een kattenbak aan bv. En de flauwekul dat katten niet binnen kunnen zitten is onzin.
Jan (4-4-2018 om 09:57)
Katten horen op eigen terrein te blijven!! Als dat niet mogelijk is overdag opsluiten verplichten. Alleen buiten als het buiten donker is. Het zijn nachtdieren . De vogels zitten dan veilig hoog in bomen.
Gea (2-4-2018 om 14:26)
Hé balino jij hebt zeker geen huisdieren zoals je nu praat kom op zeg in DIE GORE STROND trappen of pakken zeker de brandweer hebben ik en zeker jij allang betaalt hoor
Jac (2-4-2018 om 12:16)
haha... altijd weer heel voorspelbaar de reacties bij een soortgelijk bericht. De brandweer moet toch oefenen, wat is er dan voor die mannen(en vrouwen) leuker om een kat van het dak te halen. En het wordt ook gewaardeerd door een groot deel van de bevolking. En die kosten...... die hebben jij en ik al lang via de belasting betaald, dus krijgen wij er op deze sociale manier iets voor terug. En ik zie liever dat ze een kat van het dak halen dan dat het ergens echt fout gaat en ze een grote brand moeten blussen met alle schade en ellende van dien. Ik heb diep respect voor de mannen en vrouwen van de brandweer. Keep up the good work....
bert (2-4-2018 om 12:01)
Altijd dat gejammer over de "kosten" Geen wonder dat Zeeland de rijkste provincie is met zulke centenbieters. Gelukkig is de kat gered en hulde aan de brandweer!
Balino (2-4-2018 om 11:46)
@HUISdier. Helemaal mee eens! Dat scheelt ook een hoop ergernis wat betreft overlast door schijtende katten in de buurt!
Cookie-instellingen beheren