Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Mogelijk schoten gelost Narcisstraat Terneuzen

Toegevoegd: 01-04-2018, 23.49 uur - Update: 02-04-2018, 00.55 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Narcisstraat in Terneuzen zijn zondagavond mogelijk schoten gelost. Er is niemand gewond geraakt. Wel zijn er twee personen aangehouden.


Volgens politiewoordvoerster Esther Boot werd zondagavond bij de meldkamer gemeld dat er in of bij een woning in de straat schoten zouden zijn gelost. De politie is daarop ter plekke gegaan en heeft twee personen aangehouden. De recherche doet onderzoekt nu of er daadwerkelijk is geschoten.

De politie zette de straat ter plekke aan beide zijden af met linten. Er kwamen verschillende politiewagens ter plekke gekomen, waaronder ook twee van hondengeleiders. Ook kwamen twee bussen van de technische recherche ter plaatse om sporenonderzoek te doen.

Agenten hebben samen met rechercheurs in linie de straat afgezocht maar hierbij werden voor zover bekend geen sporen aangetroffen van een schietincident. In de omgeving is ook gezocht met diensthond Rex.

Volgens buurtbewoners is één van de arrestanten een bewoner maar de politie kon zondag geen verder informatie verschaffen. Rond middernacht kon de straat weer worden vrijgegeven. 

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (2-4-2018 om 09:45)
1 april , kikker in je bil! :)
wim (2-4-2018 om 07:15)
Wat je vroeger lees de in grote steden wat nu ook meerdere keren gebeurd in zeeland wat gaat er toch veel om zo ook in zeeland waar de onrust steeds meer toeneemt
Cookie-instellingen beheren