Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen bewijs voor schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 02-04-2018, 10.52 uur
Er zijn twee personen aangehouden. Een derde wist te ontkomen.
Er zijn twee personen aangehouden. Een derde wist te ontkomen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Er is geen bewijs gevonden dat er zondagavond daadwerkelijk schoten zijn gelost in de Terneuzense Narcisstraat. Dat zegt de politie.


De politiemeldkamer kreeg rond 21.40 uur de melding dat er in de straat zou zijn geschoten. Drie jongemannen zouden op een woning hebben geschoten en er vervolgens vandoor zijn gegaan. Agenten zijn vervolgens op zoek gegaan naar het trio. In de Zuidlandstraat trof de politie drie personen die voldeden aan het opgegeven signalement.

Toen de politie de drie aansprak, ging één van hen er vandoor op een fiets. De twee achterblijvers (17 jaar en afkomstig uit Terneuzen) konden worden aangehouden. Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. In de tussentijd werd de straat afgezet met linten in afwachting van de komst van technisch rechercheurs.

De onderzoekers hebben vervolgens in de straat gezocht naar bewijs van een schietpartij, maar hierbij werd niets aangetroffen. De politie doet nog nader onderzoek naar de vraag of er nu wel of niet geschoten is. De verdachten zitten nog vast en zullen vandaag gehoord worden door rechercheurs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (2-4-2018 om 12:48)
Volgens de PZC is het al vals alarm maar is er nog niet gezocht op het bouw terrein van de nieuwe huizen in de straat geen kogelhulzen in de straat wil alleen zeggen dat er niet gericht is geschoten
Cookie-instellingen beheren