Weerbericht:
Veel zon, morgen enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dak tankstation A58 Selnisse ingestort

Toegevoegd: 03-04-2018, 04.56 uur - Update: 03-04-2018, 05.16 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEER ARENDSKERKE - Langs de A58 bij ’s-Heer Arendskerke in Zeeland is vannacht het dak van een tankstation ingestort. Er is niemand gewond geraakt.

De hulpdiensten werden rond 02.00 uur gebeld nadat het dak van de Total-pomp in het midden was gebroken en naar beneden was komen zetten. Er was op dat moment voor zover bekend niemand aan het tanken. Ook was er geen sprake van een aanrijding met een voertuig. Wat de instorting dan wel heeft veroorzaakt, is nog onduidelijk.

Tijdens de instorting was de shop van het tankstation gesloten. De shop zou om 06.00 uur weer open gaan, maar blijft voorlopig uiteraard dicht. De brandweer is ter plekke gekomen maar het bleek voldoende om de directe omgeving af te zetten. Er ontstond namelijk geen grote schade aan de pompinstallaties en van explosiegevaar was dus ook geen sprake.

De parkeerplaats bij het pompstation op de route Bergen op Zoom - Vlissingen was ook enige tijd dicht maar kon rond 04.30 uur weer worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (3-4-2018 om 13:20)
In dit geval zitten de hemelwaterafvoeren aan de zijkanten. Daarbij moet het dak ook een flinke sneeuwlast kunnen dragen en heeft het niet bijzonder hard geregend. Wat Ja-Ja schrijft kan beter kloppen. Dak bestaat uit twee delen. Waarschijnlijk zijn de verbindende bouten door gerot.
d.k. (3-4-2018 om 12:08)
jAJA.....TOTAL LOSS...sterkte met het hele gebeuren.
Peet (3-4-2018 om 10:30)
Ik snap het wel ! Ik ben elf loodgieter geweest en er werd overal bezuinigd op daken schoonhouden, als de hemelwater afvoeren verstopt raken van bladeren en troep krijg je miljoen liters water op dak te staan ! Dus grofweg een zwembad vol op je dak ja dat kan geen 1 constructie dragen met dit als gevolg, maar goed dan maken ze benzine weer paar cent duurder en betalen wij met z'n alle de schade wel weer..................
Ja-Ja (3-4-2018 om 10:11)
Zie Google Earth . Van bovenaf is te zien dat hij is ingezakt waar de verbinding tussen 2 dakdelen was. Precies in het midden. Dus fout is bij Bouwkundigbedrijf en het Onderhoud. Dit kan ook bij meer van dit soort Station gebeuren.En ander te lange overkappingen. Oplossing:Zet gewoon ondersteunende palen in het midden er onder. P.s Ga eens bij Ter Reede in Vlissingen kijken bij de hoodingang. Eén betonne paal moet een heel gedeelte van die flat dragen.Levens gevaarlijk!!
Waldorf (3-4-2018 om 09:57)
Geeft exact de algehele staat van Nederland aan. Het land staat er op het eerste gezicht keurig bij maar de constructie is doorgeroest.
Frits (3-4-2018 om 07:47)
Achterstallig ondehoud hemelwater afvoeren verstopt. Word vaak vergeten regelmatig schoon te houden.voorkomt hoop ellende.