Weerbericht:
Vandaag meest droog en in het oosten zomers warm, morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij ongeluk Noordgouwe

Toegevoegd: 04-04-2018, 18.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

NOORDGOUWE - Bij een eenzijdig ongeval in Noordgouwe is woensdag aan het einde van de middag één persoon gewond geraakt.

De bestuurder van een personenauto raakte rond 17.15 uur in een bocht op de Kloosterweg van de weg. De auto kwam zwaar beschadigd in een sloot tot stilstand. De brandweer is uitgerukt om het slachtoffer uit de auto te bevrijden. Daarnaast is deze met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

De politie onderzoekt naast het ongeval in Noordgouwe ook een ongeval in Kamperland. De bestuurder zou hier betrokken zijn geweest bij een aanrijding op de Oost Westweg. Of de man hier is doorgereden is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750