Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 37 km

Bestuurder ongeluk Noordgouwe onder invloed

Toegevoegd: 05-04-2018, 13.53 uur
Het ongeval bij Noordgouwe.
Het ongeval bij Noordgouwe.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

NOORDGOUWE - De bestuurder die gistermiddag betrokken was bij een ongeluk op de Kloosterweg in Noordgouwe reed mogelijk onder invloed. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De 40-jarige man uit Dreischor raakte rond 17.10 uur in bocht van de weg en kwam in de sloot terecht. De brandweer is er aan te pas gekomen om de man uit de auto te bevrijden.

De man is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is door de politie een bloedtest afgenomen omdat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (18-5-2018 om 10:54)
De man is 40, lijkt me geen jongeren meer.... Rick rijden en drinken is NOOIT goed !! Normaal worden zulke figuren gepakt met een alcohol controle, dit is ook een manier om jezelf te melden voor een blaasproef... de zoveelste al, zie andere artikelen op H.V zeeland (tip van Jokko geen alcohol achter het stuur) blijf het toch zeggen hoor !!!
Anti-AntiGSM (9-4-2018 om 07:44)
Hoi Rick, waarom richt je je bericht alleen aan jongeren? Er zijn zat jongeren die niet in jouw genoemde categorie vallen. En er zijn ook zat "oudere" die wel in deze categorie vallen!! Grootste onzin dat dit alleen voor jongeren geld!!
Rick (6-4-2018 om 09:28)
Door dit soort alcohol- en smartphonejunks gaan de verzekeringspremies buitensporig omhoog! De weggebruiker met verantwoordelijkheidsbesef is hiermee dus ook de sigaar! Terecht stijgt de premie voor de jongere leeftijdscategorie relatief veel meer. Dit onderkennen de verzekeringsmaatschappijen gelukkig wel.
Cookie-instellingen beheren