Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Politie haalt spookrijder van A58 bij Nieuwland

Toegevoegd: 06-04-2018, 10.47 uur
Politie haalt spookrijder van A58 bij Nieuwland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Vrijdagmorgen vroeg rond 03.45 uur kreeg de politie een melding dat er op de A58 een spookrijder reed. De auto zou tussen Heinkenszand en Arnemuiden rijden in de richting van Vlissingen, maar dan over de verkeerde rijbaan.


Agenten zijn meteen naar de opgegeven locatie gegaan en inderdaad, hen kwam bij Nieuw- en Sint Joosland een spookrijder tegemoet. Doordat de agenten hun zwaailicht en sirenes aanzetten is de bestuurster op de vluchtstrook gaan staan.

De agenten namen de 58-jarige vrouw uit Middelburg mee naar het politiebureau waar zij een verklaring aflegde. De vrouw vertelde dat zij verdwaald was en dat ze plotseling op de snelweg terecht was gekomen.

Omdat er al meerdere meldingen bij de politie bekend waren in verband met het risicovolle rijgedrag van de vrouw, en omdat zij nu wel een heel gevaarlijke verkeersdeelnemer was is haar rijbewijs ingevorderd. Het document wordt opgestuurd naar het CBR, zij gaan bestuderen of de vrouw nog wel geschikt is om überhaupt een rijbewijs te hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ezel (6-4-2018 om 11:53)
Gelukkig niks gebeurd waarschijnlijk doordat het rustig was op dit tijdsduur En goed dat het rijbewijs van deze persoon is afgenomen ik denk dat een fiets meschien een betere keuze is voor deze persoon
Cookie-instellingen beheren