Weerbericht:
Veel zon, aanvankelijk in het uiterste noordoosten wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brand in vakantiehuisje Bruinisse

Toegevoegd: 06-04-2018, 18.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - Op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse heeft vrijdag aan het einde van de middag korte tijd een brand gewoed in een vakantiehuisje. De brandweer was met meerdere eenheden ter plaatse.

De brand ontstond rond 16.45 uur op de bovenverdieping van het vakantiehuis. Ten tijde van de brand waren er geen mensen aanwezig. Omdat er op het vakantiepark niet voldoende bluswater was werd er ook een waterwagen opgeroepen, deze is niet meer ter plaatse geweest.

Om 17.20 uur gaf de brandweer het sein 'brand meester'. De brand is beperkt gebleven tot de verdieping van de woning, wel is er veel schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verbaasde burger (6-4-2018 om 19:40)
Hoe kan een recent gebouwd vakantiepark in de natste tijd van het jaar een tekort aan bluswater hebben? Andere bedrijven moeten ook aan bouwbesluit voldoen en dit is een locatie met extra risico, waar veel mensen op een kleine ruimte verblijven.