Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 177 km

Mannen betrapt bij diefstal van bouwterrein

Toegevoegd: 07-04-2018, 09.42 uur
Mannen betrapt bij diefstal van bouwterrein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagavond rond 22.30 uur meldde een getuige dat er twee mannen kabels aan het stelen waren op een bouwterrein aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.


Agenten zijn naar de opgegeven plaats gegaan en zagen daar een man aan kabels trekken, vermoedelijk met de bedoeling om ze mee te nemen. Een andere man stond bij een scooter die geparkeerd stond. De agenten zijn naar de twee mannen toegegaan. De man die bij de scooter stond ging er meteen vandoor toen hij de agenten zag.

De andere man probeerde ook weg te komen, maar is na een korte achtervolging aangehouden door een van de agenten. Deze man is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij de nacht heeft doorgebracht. Hij wordt zaterdag verder gehoord over zijn betrokkenheid bij het incident. De man is 19 jaar en afkomstig uit Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren