Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

KNRM helpt sportvissers met motorproblemen

Toegevoegd: 08-04-2018, 15.02 uur
De sportvisboot is op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd in de jachthaven.
De sportvisboot is op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd in de jachthaven.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De reddingboot van de KNRM in Breskens is zaterdagmiddag uitgevaren voor een sportvisser met startproblemen. De sportvisboot is op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd in de jachthaven.


Iets na drie uur in de middag wordt de dienstdoende schipper van de reddingboot gebeld door een Breskense sportvisser. Deze krijgt na een dagje vissen zijn motor niet meer aan de praat en ligt daardoor stuurloos ten noorden van de Trawl-boei.

Via de Nederlandse Kustwacht wordt alarm gemaakt voor de reddingbootbemanning. Deze varen even later uit met reddingboot Zeemanshoop richting te twee onfortuinlijke vissers. Eenmaal ter plaatse wordt een sleepverbinding gemaakt en de sportvisboot op sleeptouw genomen. Zo kunnen de twee sportvissers even later veilig afmeren worden in de haven van Breskens.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mart (8-4-2018 om 17:19)
Gewoon een betrouwbare 4 takt aanschaffen
Cookie-instellingen beheren