Weerbericht:
Veel zon, morgen enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto crasht na achtervolging Terneuzen

Toegevoegd: 08-04-2018, 20.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 21-jarige man uit de gemeente Terneuzen is na een achtervolging met de politie in Terneuzen tegen een garage tot stilstand gekomen. In de auto zat ook een peuter, een kind van zijn vriendin.

Het ongeval vond rond 18.00 uur plaats op de kruising van de Axelsestraat met de Dokweg. Agenten hadden de man die in zijn auto reed, herkend als iemand zonder rijbewijs. Toen ze hem wilden controleren ging hij ervandoor. Tijdens de achtervolging verloor de man de controle over zijn voertuig en botste tegen de garage aan.

Volgens de politie was hij waarschijnlijk onder invloed van verdovende middelen. Een arts zal bloed afnemen voor nader onderzoek. Ook was de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Zowel de man als het kind raakten niet gewond en zijn meegenomen naar het politiebureau.

Een aannemer bekijkt de situatie voordat de auto zal worden weggesleept. De politie heeft tot 20.00 uur onderzoek gedaan.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (9-4-2018 om 06:12)
Het lijkt me sterk dat de vriendin niet wist aan welk figuur ze haar kind mee gaf. Onverantwoordelijk!!!!!!
Tom Helgers (8-4-2018 om 21:37)
Wat een eikel zeg. Hoe kun je zulke risico's nemen als je een klein kind aan boord hebt. Hopelijk wordt dit hem zwaar aangerekend!
John (8-4-2018 om 20:53)
Wat een ongelofelijke laffe ...... met een kind gaan vluchten voor de politie omdat je geen rijbewijs hebt. Mag hopen dat die vriendin nu verstandig wordt en deze loser gelijk dumpt.