Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Auto rijdt van viaduct bij Goes

Toegevoegd: 08-04-2018, 21.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een automobilist is zondag van een viaduct bij de Patijnweg in Goes gereden en ondersteboven in een sloot beland. De vrouw is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het eenzijdige ongeval vond rond 17.45 uur plaats. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van het talud en belandde op zijn kop in de sloot. Volgens de politie kon de inzittende op eigen kracht uit de auto komen.

De brandweer is ter plaatse geweest om de gewonde vrouw met behulp van een ladderwagen naar boven te takelen. Daarna is het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over haar letsel is verder niks bekend. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750