Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek na achtervolging Terneuzen afgerond

Toegevoegd: 08-04-2018, 21.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Het onderzoek in Terneuzen na de achtervolging waarbij een auto tegen een garage tot stilstand kwam is afgerond. De auto is weggesleept.


Het ongeval vond rond 18.00 uur plaats op de kruising van de Axelsestraat met de Dokweg. Agenten hadden een 21-jarige man uit de gemeente Terneuzen herkend als iemand zonder rijbewijs. Toen ze hem wilden controleren ging hij ervandoor.

Tijdens de achtervolging verloor de man de controle over zijn voertuig en botste tegen de garage aan. In de auto zat ook een peuter, maar er raakte niemand gewond. Volgens de politie de man waarschijnlijk onder invloed van verdovende middelen. Een arts zal bloed afnemen voor nader onderzoek. Ook was de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Een aannemer heeft de garage gestut waarna bergingsbedrijf Kuzee de auto heeft weggesleept. Het politieonderzoek was daarna rond 21.15 uur afgerond.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (9-4-2018 om 10:20)
Een hufter die zonder rijbewijs, onder invloed van drugs en met een peutertje in de auto probeert aan de politie te ontkomen. Een goede tip voor zijn vriendin: dump die gast voordat dat kindje echt iets overkomt.
jim (9-4-2018 om 07:32)
deze auto heeft eerst een andere auto geraakt op het kruispunt de bestuurder van de Mercedes remde nog hierdoor raakte de Volvo de voorkant en knalde daarna in de garage
Pim (9-4-2018 om 01:45)
Nooit geen rijbewijs meer geven. Zo'n hufter kan een kind verwonden.
Michel (8-4-2018 om 23:00)
Er past maar een straf voor deze verkeershufter, voor lange tijd opsluiten die handel.
Cookie-instellingen beheren