Vrachtwagen gekanteld op rotonde Aardenburg

Toegevoegd: 10-04-2018, 07.27 uur

Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - Een vrachtwagen is dinsdagmorgen bij een rotonde in Aardenburg gekanteld. De weg is afgesloten.

Het ongeval vond even voor 06.00 uur plaats op de Sluisseweg (N253) ter hoogte van de Draaiburgseweg (N251). Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De combinatie is bij het verlaten van de rotonde gekanteld. Naast een ambulance is ook de brandweer ter plaatse geweest. Of de chauffeur gewond is geraakt is niet bekend.

De Sluisseweg is vanaf de rotonde met de Maagdenweg in de richting van Sluis afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse en zal in de loop van de ochtend starten met de berging van de vrachtwagen. Hoelang de bergingswerkzaamheden nog zullen duren is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (12-4-2018 om 10:10)
Zo klaar als een klontje, de snelheid.
frank (11-4-2018 om 09:27)
Gelukkig zat je er waarschjinlijk naast he ger? Want je weet het zo zeker.
Pieriewierie (10-4-2018 om 22:12)
@Ger: Wat dacht je van container verkeerd geladen, nie of slecht t gestuwd, technisch defect of zo iets. Altijd maar die vooroordelen dat vr8wagens te hard rijden over rotondes
ger (10-4-2018 om 08:08)
zulke "ongelukjes" gebeuren maar door 1 ding en dat is een te hoge snelheid voor de situatie daar.......