Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Man geslagen op terras in Domburg

Toegevoegd: 10-04-2018, 15.02 uur
Man geslagen op terras in Domburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

DOMBURG - De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een 61-jarige man uit het Belgische Herentals. Hij werd op zaterdag 7 april op de Markt in Domburg zonder enige reden geslagen door een nog onbekende man.


Het slachtoffer liep rond 14.00 uur samen met zijn vrouw over de Markt. Hij stond te wachten voor een terrasje toen hij plotseling een harde duw in zijn rug voelde. Een getuige zag dat de Belg door een onbekende man met zijn elleboog in de rug geslagen werd. De dader ging er daarna rennend vandoor in de richting van het strand via de Noordstraat en de Herenstraat. Hij werd door de getuige nog achterna gezeten, maar die kon hem niet meer achterhalen.

De dader zou een man zijn van rond de 50 jaar oud met grijs haar en een buikje. Hij droeg een grijs/blauw shirt met opdruk en een lichte spijkerbroek met blauwe sneakers. Ook had hij een sleutelbos aan zijn broek hangen. Het slachtoffer heeft zich in verband met rugklachten laten nakijken door een dokter.

De politie is een onderzoek begonnen en is op zoek naar de dader. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Iedereen die meer weet wordt verzocht te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (11-4-2018 om 07:12)
En dat zelfs midden op een dag zonder reden in elkaar geslagen te worden, ik hoop dat de dader gepakt word en zijn verdiende straf niet kan ontgaan
Cookie-instellingen beheren