Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 49 km

Auto op zijn kop na ongeluk Oesterdam

Toegevoegd: 11-04-2018, 21.43 uur
Het ongeluk op de Oesterdam.
Het ongeluk op de Oesterdam.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Bij een ongeval op de Oesterdam (N659) is woensdagavond een auto op zijn kop terecht gekomen.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 20.15 uur plaats aan de zijde van Rilland. De automobiliste raakte door nog onbekende oorzaak van de weg, kwam in de berm, waarna het voertuig op zijn kop tot stilstand kwam op de parallelweg.

Er is een ambulance ter plaatse geweest om de bestuurster te onderzoeken op eventueel letsel. De vrouw raakte niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (12-4-2018 om 19:08)
D’r gaan er nog meer binnenkort. Elke kilometer zit wel een spoor in de berm. Getrokken door afgeleide bestuurders. Let op DE WEG IPV JE TELEFOON!!
wim (12-4-2018 om 07:51)
Hoogst waarschijnlijk naast de verharding van de weg gekomen, toch veel schade aan de auto en dat op een prima weg gedeelte met een beperkte snelheid word gereden persoonlijk kom ik vaak op deze weg waar toch weinig ongelukken gebeuren.
Cookie-instellingen beheren