Dronken bestuurder veroorzaakt ongeluk

Toegevoegd: 13-04-2018, 12.20 uur

Dronken bestuurder veroorzaakt ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Agenten hebben in de Rossinistraat in Terneuzen een 41-jarige man uit die plaats opgepakt. De man was tegen geparkeerde auto’s aangereden, had geen geldig rijbewijs en bleek dronken achter het stuur te zitten.

De politie kreeg donderdag rond 15.00 uur de melding dat een automobilist op de Rossinistraat tegen geparkeerde auto’s was aangereden en er daarna vandoor was gegaan. Agenten kwamen de bestuurder even verderop in de straat tegen. De man moest blazen en bleek dronken te zijn. Hij is aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval en rijden onder invloed. Ook bleek de man geen geldig rijbewijs te hebben.

Omdat de verdachte al vaker betrapt was op rijden onder invloed en zonder rijbewijs werd door de officier van justitie besloten dat de auto waarin de man reed in beslag moest worden genomen. Na verhoor is de verdachte met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
raya (14-4-2018 om 12:02)
Auto in beslag nemen moeten ze al bij de eerste keer doen wanneer ze iemand betrappen met alcohol/drugs achter het stuur.
wim (14-4-2018 om 07:35)
Ja zo iemand moet zijn rijbewijs voor goed ingetrokken worden gezien zijn eigen drank lust wat niet zal veranderen, wie gaat nu de schade betalen van de geparkeerde auto,s die hij geraakt heeft,tevens ben je grote stakker om zonder rijbewijs en te veel drank op in de auto te begeven.