Jongen (16) opgepakt met neppistool

Toegevoegd: 14-04-2018, 10.45 uur

Jongen (16) opgepakt met neppistool
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagmiddag heeft de politie aan de Bonenburg in Vlissingen een jongen aangehouden die een niet van echt te onderscheiden pistool bij zich had.

Rond 17.00 uur kreeg de politiemeldkamer van een zeer alerte vrouw een melding dat er enkele jongens stonden, waarvan een van hen een vuurwapen droeg. Onmiddellijk gingen er drie politie-eenheden naar de Bonenburg.

Agenten troffen een 16-jarige jongen uit Vlissingen aan, die onder zijn trui en in zijn broeksband een pistool droeg. De jongen werd aangehouden en het wapen werd in beslag genomen. De jongen werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Het pistool bleek een zogenaamd balletjespistool en leek op een echt vuurwapen. De jongen is verhoord en kreeg te horen dat hij op 3 mei a.s. zich tegenover de rechter mag verantwoorden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (15-4-2018 om 00:09)
Ik lees het wel vaker dat de verdachte zich MAG verantwoorden. Vind ik zo raar. MOET verantwoorden zou beter zijn. Maar zal wel juridische taal zijn.
vlissinger (14-4-2018 om 17:56)
waar zijn de ouders ze weten gewoon niet waar hun jong uithangt
Bumper; (14-4-2018 om 15:33)
en weer los gelaten zeker, die moet gewoon vast blijven zitten tot aan drie mei dat was beter geweest, en het liefst nog met een man of 5-6 in een cel. Bumper;