Weerbericht:
Morgen enkele graden warmer en veel zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto op zijn kant bij ongeluk Goes

Toegevoegd: 14-04-2018, 23.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes is zaterdagavond een auto op zijn kant terecht gekomen. Er is tenminste één persoon gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 20.30 uur plaats op de M.A. de Ruijterlaan ter hoogte van het Gemeentehuis. De bestuurder raakte de controle kwijt over zijn voertuig en raakte van de weg. Na een botsing met een betonblok kwam het voertuig op zijn kant tegen een boom tot stilstand.

Gelijk na de melding van het ongeluk is de brandweer uitgerukt omdat de inzittenden mogelijk nog bekneld zaten. Dit bleek niet het geval te zijn, de brandweer is dan ook niet meer ter plaatse gekomen. Om de inzittenden te behandelen zijn er twee ambulances ter plaatse geweest. Tenminste één persoon is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Ook heeft de politie één persoon aangehouden en afgevoerd met een politieauto. Of dit de bestuurder is en waarvoor hij is aangehouden is niet bekend. Bergingsbedrijf de Moor uit Goes heeft de auto weer op zijn kant gezet en weggesleept.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jr (15-4-2018 om 14:55)
Gewoon een stuurfoutje.
Danny (15-4-2018 om 14:18)
NOOIT meer een rijbewijs geven !!!! halve zool .
Ap (15-4-2018 om 08:39)
Hoe krijg je dat toch weer voor elkaar