Man vlucht na drugscontrole en eindigt in sloot

Toegevoegd: 14-04-2018, 23.29 uur

Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Zaterdagavond is aan de Poelstraat in de Belgische grensplaats Assenede bij Sas van Gent een 58-jarige automobilist, zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, gewond geraakt.

Belgische en Nederlandse agenten hielden bij de grens van Sas van Gent en Zelzate een drugscontrole. Rond 20.40 uur zagen zij dat een auto met een Engels kenteken vanuit Sas van Gent kwam en plotseling rechtsaf de Poelstraat inreed. De agenten zetten de achtervolging in.

Na enkele bochten zag de politie dat de auto aan de linkerkant van de Poelstraat, op het grondgebied van Assenede, op zijn kop in de sloot terecht was gekomen. Naast agenten werden ook enkele brandweereenheden gewaarschuwd.

Na enige tijd werd door de hulpverleningsdiensten de bestuurder uit de auto bevrijd. Hij is met een ambulance naar een Belgisch ziekenhuis gebracht. Belgische en Nederlandse autoriteiten stellen een onderzoek naar het incident in.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (15-4-2018 om 11:31)
Als je niets te verbergen hebt hoef je niet te vluchten. Geval van eigen schuld.
Jan de filatroop (14-4-2018 om 23:56)
Het verbaast mij dat de politie drugscontroles uitvoerd??wetende dat het nederlands forensisch instituut alle drugstesten helemaal niet kan verwerken!! Zij hebben veel te weinig capaciteit..je vraagt je af hoe kan dit?mochten er bsstuurders geweest zijn die vandaag betrapt zijn op rijden onder invloed zullen zij er hoogst waarschijnlijk mee weg komen!!