Gecrashte automobilist gebruikte alcohol en drugs

Toegevoegd: 15-04-2018, 12.22 uur

De bestuurder reed onder invloed van alcohol en drugs.
De bestuurder reed onder invloed van alcohol en drugs.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De bestuurder die zaterdagavond een ongeluk veroorzaakte in Goes reed onder invloed van alcohol en drugs. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeluk gebeurde rond 20.25 uur. Een 28-jarige man uit Zierikzee verloor, met nog drie inzittenden in de auto, de macht over het stuur. Hij vloog over het fietspad, waar ternauwernood enkele fietsers aan een ongeval ontsnapten. De auto kwam tegen een boom tot stilstand.

De inzittenden werden door ambulancepersoneel ter plaatse aan hun verwondingen behandeld. Eén persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Uit een ademtest bleek dat de bestuurder teveel alcohol had gedronken. Hij werd aangehouden.

Tijdens een uitgebreide ademanalyse op het politiebureau blies hij 580 ug/l, bijna drie keer de toegestane hoeveelheid. Tijdens een speekseltest bleek dat de man uit Zierikzee ook nog cocaïne had gebruikt. Een GGD-arts heeft een bloedtest afgenomen. De uitslag hiervan is over ongeveer tien dagen beschikbaar.

De automobilist is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht, waar hij zondag wordt verhoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De L (19-4-2018 om 08:17)
Kleinigheidje heb je al gauw natuurlijk.
Een vader (16-4-2018 om 14:26)
Mijn vrouw was hiervoor net overgestoken op het zeebrapad met ons zoontje van drie, ze zijn erg geschrokken van deze randdebiel. Ik weet zeker dat dit niet onbestraft blijft, veel en veel te hard gereden, onder invloed van druks en alcohol. CBR maatregel, borte, taskstraf, rijbewijs 5 jaar kwijt, daarna alcoholot, auto kwijt, is niet verzekerd en kan nog eens opdraaien voor de geleden schade aan het wegdek... Hij brengt onschuldige mensen in gevaar, kent blijkbaar geen verantwoordelijkheid, dus moet de overheid dit hem maar eens goed gaan bijbrengen. Dit hoofdstuk is voor hem zeker niet afgelopen.
Jokko van der Sneuk (16-4-2018 om 13:50)
Jokko blijft het toch zeggen hoor.... NIET drinken of drugsen als je een auto moet besturen. je zal er maar weer fietsen en geraakt worden..door zo'n #@$%#@#
bram (15-4-2018 om 23:58)
Ik heb geluk gehad dat deze dwaas voor mee reed, anders had ik hier niets kunnen schrijven. Heb al vaker beweerd, alcohol, drugs en verkeer passen niet bij elkaar.
X (15-4-2018 om 21:02)
Die zal flink gestraft worden ook hoor,eerst door justitie en daarna door het cbr.Dit zal voor hem heeel pijnlijk zijn en daar zal hij nog heel lang de gevolgen van voelen,indien hij een gezin heeft zullen die er ook de gevolgen van dragen.Hij mag nog blij zij dat hij niemand geraakt heeft,dat is het enige positieve wat erover te zeggen valt.Dan raak je nog veel meer gezinnen...
een moeder (15-4-2018 om 20:52)
Ongelooflyk dat er zulke chaufeurs op weg ryden .En het worden steeds meer . hoe levens gevaarlyk.