Lammetje te water bij Krabbendijke

Toegevoegd: 15-04-2018, 12.31 uur

De brandweer aan de Meiboom in Krabbendijk.
De brandweer aan de Meiboom in Krabbendijk.
1
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - De brandweer is zondagmorgen uitgerukt voor een lammetje wat te water was geraakt bij Krabbendijke.

De brandweer werd even na 09.00 uur opgeroepen voor het diertje in het water aan de Meiboom. Bij aankomst van de brandweer was duidelijk dat het lammetje het niet overleefd had.

De brandweer heeft het dier uit het water gehaald. Nadat alles weer was schoongemaakt kon men terug naar de kazerne.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jos (17-4-2018 om 23:58)
Nou het water hoeft niet afgezet te worden daar drinken de schapen ook en normaal gebeurd er niets, maar men moet wel een hond aan gelijnd houden en zeker als je er geen baas over kan.
wim (17-4-2018 om 06:28)
ja toen we tegen de avond terug reden stonden er weer lammetjes bij het water waarom heeft de gene die het melde niets gedaan om het arme diertje te redden ik hoop dat die boer het nu afzet zo dat het niet meer gebeurd arme diertjes
Barrry de leeuw (16-4-2018 om 19:19)
Zijn er misschien mensen die deze zondag ochtend een jongen op skeelers met een grote bruine hond hebben gezien in de buurt van de Meiboom? Als je deze jongen gezien hebt en je weet wie het is stuur dan a.u.b even een berichtje naar 0627537839 of naar het nummer 0625374441 bellen kan natuurlijk ook.
jos (16-4-2018 om 19:18)
Wil die jongen die gisteren morgen tussen kwart voor negen en negen uur op zijn skeelers zijn hond uit liet zich melden. Of heeft iemand een tip jongen tussen de twaalf en vijftien jaar bruine hond. Lam is verschillende keren gebeten en daarna verdronken.
wim (16-4-2018 om 05:59)
hallo waarom heeft de melder niet het lammetje uit het water gehaald toen we gisteren langs de snelweg reden zagen we ook een lammetje bij het water staan in de namiddag waarom is het daar niet beter beveiligd voor die arme diertjes is echt heel triest