Weerbericht:
Vandaag meest droog en in het oosten zomers warm, morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Persoon te water langs Koningsweg Vlissingen

Toegevoegd: 16-04-2018, 02.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn in de nacht van zondag op maandag met spoed uitgerukt na een melding van een persoon te water in Vlissingen.

Even na 01.30 uur raakte er langs de Koningsweg iemand te water. Gelijk werd naast een ambulance ook de brandweer opgeroepen. Ook een traumahelikopter steeg op om hulp te verlenen.

Agenten die als eerste ter plaatse kwamen hebben de persoon uit het water gehaald. Het slachtoffer is behandeld in een ambulance en met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De brandweer en de traumahelikopter zijn dan ook niet meer ingezet. Hoe de persoon te water is geraakt is vannacht niet bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-4-2018 om 07:23)
Wat heeft die persoon gelukt gekregen als je in de nacht om 01,30 uur in t,water ligt dan opgemerkt word