Twee gewonden bij woningbrand Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2018, 12.09 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In een woning aan de Welzingestraat in Middelburg is maandagochtend brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar een middelbrand.

De brand ontstond rond 11.00 uur op de bovenverdieping in een slaapkamer van de woning. Op het moment van de brand waren er twee personen in de woning aanwezig. De brand was snel onder controle en de brandweer kon om 11.25 uur het sein brandmeester geven.

De twee personen die in de woning waren zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht omdat deze rook hebben ingeademd. De woning is door de brandweer geventileerd. De hulp van stichting Salvage is ingeroepen om bewoners te ondersteunen bij afhandeling van de schade.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750