Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto botst tegen boom in Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2018, 12.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een automobilist is maandagmorgen in Middelburg met zijn auto tegen een boom gebotst.

Het eenzijdige ongeval vond even na 11.00 uur plaats op de Laan der Verenigde Naties. De bestuurder raakte van de weg en kwam in de berm terecht. De auto botste vervolgens tegen een boom.

De brandweer is ter plaatse geweest, maar er was geen sprake van een beknelling. Tenminste één persoon is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Of er nog meer personen in de auto zaten is niet bekend. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (18-4-2018 om 07:45)
Chayron, die automobilist moet stevig aan de tand gevoeld worden! Als hier sprake was van onoplettendheid cq mobielgebruik, moet zijn rijbewijs voor een jaar ingenomen worden. Slordig van de politie om niet te vragen hoe het met jou ging. Hebben ze ├╝berhaupt wel geweten dat jij en je vriend bijna waren overreden?? Sterkte met de schrik!
jaapverkeer (17-4-2018 om 13:09)
Tenzij iemand onwel is geworden lijkt me dit een geval van hoogste onoplettendheid. misschien met iets anders bezig geweest? Of is er mechanisch iets mis gegaan met het voertuig?
Chayron Dos santos (17-4-2018 om 03:45)
Ik was 1e getuigen van het ongeluk , De auto ging OP het fietspad rijden , hij reed 60km per uur op de fietspad , toen kwamen me vriend en ik, we sprongen weg naar de zijkant , en toen knalde de auto tegen de boom , ik was in levensgevaar , het scheelde maar 10 en seconden en 5 meter en ik had geen leven meer , geen ene politie/ ambulance had gevraagd hoe het met me ging :(
Moeder (16-4-2018 om 17:53)
Ff niet opgelet? Beterschap!