Drie mannen opgepakt na bedreiging Terneuzen

Toegevoegd: 16-04-2018, 12.52 uur

Drie mannen opgepakt na bedreiging Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Drie mannen zijn zondag in Terneuzen aangehouden na een melding van een bedreiging met mogelijk een vuurwapen. De verdachten zijn door middel van een uitpraatprocedure in een auto gearresteerd.

Agenten kregen rond 15.40 uur een melding dat twee mannen bij een woning in Terneuzen de bewoners hebben bedreigd. De melder geeft aan dat hij hierbij een vuurwapen zou hebben gezien. Hij gaf aan eerder een conflict te hebben gehad met de verdachten. De mannen zijn er vervolgens vandoor gegaan in een auto.

Op de Dokweg zien de gealarmeerde agenten de auto rijden. Vanwege de mogelijk aanwezigheid van een vuurwapen zijn de drie mannen via de uitpraatprocedure in de auto aangehouden. Er is geen vuurwapen aangetroffen.

Het gaat om een 40-jarige man (woonplaats onbekend), en een 24- en 22-jarige man uit Terneuzen. De verdachten zijn ingesloten in Torentijd. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750