Roemeense kledingdieven opgepakt in Kapelle

Toegevoegd: 16-04-2018, 12.55 uur

Roemeense kledingdieven opgepakt in Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Een vrouw en een man zijn zondagavond aangehouden omdat zij kleding uit een verzamelcontainer in Kapelle zouden hebben gestolen.

Een getuige belde rond de politie nadat hij had gezien dat de man en de vrouw rond 20.00 uur de kleding uit een container aan de C. D. Vereekestraat aan het ‘vissen’ waren. Agenten zagen onderweg naar de locatie de auto rijden met daarin de verdachten die overeenkwamen met de signalementen die de getuige had aangegeven.

Op de Elstarstraat gaven de agenten de automobiliste een stopteken en hielden de beide verdachten aan. In de auto lagen plastic tassen met kleding. Het duo is ingesloten voor verder onderzoek. Het gaat om een 27-jarige man en een 41-jarige vrouw met de Roemeense nationaliteit.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dan Kersten (16-4-2018 om 22:30)
Dit is geen echt groot vergrijp.....maar wat is toch fijn....open grenzen in Europa..... waar zeer helaas, de politie te weinig mankracht meer heeft door de laatste 4/5 kabinetten..... bedankt "Den Haag"!
Pdw. (16-4-2018 om 17:24)
Tja, voordringen mag natuurlijk niet, maar uiteindelijk was het toch voor hen bestemd?
P (16-4-2018 om 15:43)
Dus ik mag wel mijn duur betaalde kleding gratis afgeven, maar een ander mag ze niet gratis pakken. Ook de laatste keer dat ik mijn kleding gratis deponeer in zo een container.