Weerbericht:
Morgen enkele graden warmer en veel zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote brand in voormalig pand Neckermann

Toegevoegd: 16-04-2018, 20.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT JANSTEEN - De brandweer is op dit moment druk bezig met een grote brand in een voormalig pand van Neckermann.

Rond 18.30 uur werd er alarm geslagen voor een brand in het pand aan de Verrekijker. In het pand zit tegenwoordig een kaasmakerij. De Veiligheidsregio Zeeland meldt dat bij het ontstaan van de brand niemand in het pand aanwezig was.

Voor het bestrijden van het vuur heeft de brandweer fors opgeschaald. Drie blusvoertuigen, een waterwagen en een redvoertuig zijn uitgerukt. Ook een ademluchtcontainer is opgeroepen. Dat is om de blusvoertuigen te voorzien van een nieuwe voorraad ademlucht.

In het pand staan volgens de brandweer pallets met plastic flessen in brand. Dit veroorzaakt veel rook in de loods. De brandweer is bezig met het blussen en het brandbare materiaal naar buiten te verplaatsen.

Om de brandweerzorg in de rest van de gemeente Hulst te garanderen zijn extra mensen opgetrommeld om in de kazerne paraat te staan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Max (18-4-2018 om 21:18)
Er worden wel snel weer conclusies getrokken Zonder dat het hele verhaal bekend is gemaakt Dom volk
Peet (17-4-2018 om 04:35)
Tjonge weer zo'n toevallige brand bij een failliete firma.. Lekker kassa verzekeringsgeld natuurlijk, slim gedaan.... Zijn die verzekeringsmaatschapijen echt zo dom ze dit 'schade' geval uitkeren ????
Minous (16-4-2018 om 20:59)
Wat wil als deze baas zo heet gebakerd type is met geen respect voor personeel, minimumloon betalen. Zoals ik al zeg boontje komt om zijn loontje