Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 291 km

Automobiliste ziet fietsende kleuter over het hoofd

Toegevoegd: 17-04-2018, 11.28 uur
Automobiliste ziet fietsende kleuter over het hoofd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Maandag rond 17.15 uur raakte op de Steenbank in Zierikzee een 4-jarige jongen uit die plaats op zijn fietsje gewond. De jongen werd aangereden door een automobiliste die hem over het hoofd zag.


De 40 jarige bestuurster uit Zierikzee kwam vanaf de Schouwenbank, uit de richting van de Speelmansplaat, en sloeg linksaf de Steenbank in. Zij zag de jonge fietser over het hoofd. Die viel en de auto reed over een wiel van de fiets heen.

Het jongetje werd zo ver bekend niet geraakt. Hij klaagde over pijn en daarom werd hij ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie liet de bestuurster ter controle blazen, maar er was geen alcohol in het spel. De verdere afhandeling van het incident ligt bij de verzekeringmaatschappijen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oud zeeuw (22-4-2018 om 12:30)
Kind hoort niet op de weg, maar in de achtertuin of op zijn kamer te spelen.
wim (19-4-2018 om 07:07)
Gelukkig geen gevolg van alcohol gebruik laten we hopen dat het goed af mag lopen van dat 4 jarige jonetje
Cookie-instellingen beheren