Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobiliste gewond na botsing tegen boom

Toegevoegd: 17-04-2018, 22.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - Bij een ongeluk in Wolphaartsdijk is dinsdagavond een vrouw gewond geraakt. De automobiliste botste tegen een boom.

Het eenzijdige ongeluk vond rond 21.40 uur plaats op de Kaaidijk. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste met haar auto tegen een boom. De auto kwam vervolgens onderaan de dijk tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de vrouw heeft behandeld aan haar verwondingen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf de Moor heeft de auto weggesleept. De politie heeft de aanrijding verder nog in onderzoek.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750