Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Bestuurster ongeluk Wolphaartsdijk onder invloed

Toegevoegd: 18-04-2018, 09.08 uur
Het ongeval bij Wolphaartsdijk.
Het ongeval bij Wolphaartsdijk.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - De vrouw die bij een ongeluk in Wolphaartsdijk tegen een boom botste en gewond raakte reed vermoedelijk onder invloed van alcohol. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 21.40 uur plaats op de Kaaidijk. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste met haar auto tegen een boom. De auto kwam vervolgens onderaan de dijk tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de vrouw heeft behandeld aan haar verwondingen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Daar is door de politie ook bloed afgenomen omdat de vrouw verdacht wordt van rijden onder invloed. Tevens wordt de bestuurster verdacht haar mobiele telefoon te hebben vastgehouden tijdens het rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (18-4-2018 om 23:28)
Hard straffen zou zeker op zijn plaats zijn! Gelukkig zijn er geen andere slachtoffers gevallen.maar deze vrouw heeft echt een probleem nu.hier hangt zeker een kostenplaatje aan vast.
Moeder (18-4-2018 om 19:19)
Dubbel stom dus...
willem (18-4-2018 om 12:05)
hard aanpakken , roekeloos rij gedrag!!
Nel (18-4-2018 om 10:33)
Eindelijk wordt er eens aangegeven dat de vrouw verdacht werd van het vasthouden van een mobieltje dus onbekende oorzaak? zoals zo vaak wordt gezegd. Ik gun het deze vrouw natuurlijk niet, hoop dat het goed gaat, maar laat het een waarschuwing zijn. Niet rijden en je telefoon gebruiken. Dan zullen er waarschijnlijk minder auto's onder aan een dijk liggen als gewoon wordt vermeld wat de oorzaak is zodat men auto rijdt en niet zaken doet.
AntiGSM (18-4-2018 om 09:22)
Hele goeie zaak dat ze daar ook eens op letten, onder invloed van alcohol EN vermoedelijk telefoon gebruik. Wat mij betreft rijbewijs invorderen voor enkele jaren en een enorme boete! Gelukkig zal de verzekering de eigen schade aan de auto niet betalen (is alleen al door alcohol gebruik zo geregeld).
Cookie-instellingen beheren