Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Fietsster geschept door auto bij Heinkenszand

Toegevoegd: 18-04-2018, 16.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - De hulpdiensten zijn woensdagmiddag met spoed uitgerukt voor een gewonde fietser bij Heinkenszand. Het slachtoffer werd geschept door een automobilist.


Rond 15.40 uur fietste een vrouw samen met haar man over de Oude Zanddijk toen de vrouw ter hoogte van de Oudekamersedijk werd aangereden door de automobilist. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen, maar de inzet hiervan bleek niet nodig te zijn. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeerspolitie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. De weg was hiervoor enige tijd afgesloten. Bergingsbedrijf de Moor heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750