Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Slang gevonden in garage Westdorpe

Toegevoegd: 19-04-2018, 02.18 uur
Hoe het dier in de garage terecht is gekomen is onduidelijk.
Hoe het dier in de garage terecht is gekomen is onduidelijk.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - Bewoners van een woning in Westdorpe hebben woensdagmiddag een slang gevonden in hun garage.


Na de melding is er een hondengeleider van de politie ter plaatse gegaan. Daarnaast is ook de hulp van de dierenambulance en reptielen zoo Iguana in Vlissingen ingeroepen. Zij hebben het dier uiteindelijk gevangen.

Het gaat vermoedelijk om een Russische rattenslang van 1,2 meter lang. Het dier lijkt angstaanjagend maar doet normaal gesproken geen mens kwaad. De dieren jagen normaal gesproken uitsluitend op kleine vogels of knaagdieren, zoals muizen en ratten.

Hoe het dier in de garage terecht is gekomen is onduidelijk. Als de slang ontsnapt is heeft de eigenaar nog dertig dagen om zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (19-4-2018 om 10:36)
Grappige reactie van Wim: "als de persoon die hem heeft gehouden (zelf) in een kooi zit" dan heeft de slang waarschijnlijk zelf de deur open gedaan en er vandoor gegaan. nee, even serieus, ik zou me rot schrikken als ik zo'n beest in de garage, schuur of huis zou aantreffen. Gelukkig kan Iguana deze reptielen goed opvangen.....
wim (19-4-2018 om 06:49)
Hoe is het mogelijk dat zo,n beest ontsnapt,de persoon die hem heeft gehouden zit toch in een kooi of zou hij los gelaten worden
Cookie-instellingen beheren