Weerbericht:
Veel zon, aanvankelijk in het uiterste noordoosten wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Uitslaande brand in leegstaand pand

Toegevoegd: 19-04-2018, 02.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag met spoed uitgerukt voor een uitslaande brand in een leegstaand pand in Hulst.

De brand werd rond middennacht ontdekt in het pand aan het Galgenveld. Volgens de brandweer was er sprake van een uitslaande brand. Er zijn twee blusvoertuigen en een waterwagen ingezet om het vuur te blussen.

Om 00.30 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Bij de brand is asbest vrijgekomen. Omdat dit in de directe omgeving van de woning terecht is gekomen is er geen sprake van gevaar. De omgeving is afgezet met linten. Naar de oorzaak van de brand wordt nog nader onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hulstenaar (23-4-2018 om 08:41)
@J.L. @wim het artikel vergeet te vermelden dat deze woning volledig word gerenoveerd. er licht zeer veel snoei afval en de volledige elektra installatie word vernieuwd dus momenteel word er gewerkt met bouwstroom. mogelijk dat daar de connectie zit.
J.l. (19-4-2018 om 12:40)
3de nacht op rij dat er zomaar brand uit breekt. Hallo mensen word wakker.
wim (19-4-2018 om 06:54)
Onbewoond en toch een brand uitbraak, en dan midden in de nacht is toch vreemd of wie weet hoe de brand is ontstaan